АВАРІЙНІ РОБОТИ САНТЕХНІКІВ

Найближчим часом в житлові будинки міста буде подано тепло.

Роботи з ремонтів систем гарячого, холодного водопостачання та опалення проводились на протязі всього літнього періоду. Та є спеціальна перевірка — це гідравлічне випробування. Випробуванню піддають системи в цілому і окремі види обладнання, а також виробляють їх регулювання. За результатами гідравлічних випробувань оформляються акти.

Особливістю внутрішньобудинкових систем централізованого опалення (ЦО) та гарячого водопостачання (ГВП) у багатоквартирному будинку є те, що вода в них не лише знаходиться під тиском, але й має високу температуру. Тому важливо добре знати схеми цих систем, вчасно виконувати планові огляди трубопроводів, їх профілактичне обслуговування, а у разі виникнення аварійної ситуації – вжити заходів для зменшення можливих негативних наслідків.

Але є і аварійні роботи, коли в системі внутрішньо будинкових мереж гарячого, холодного водопостачання та опалення  утворюються свищі. Саме такі роботи повинні контролюватись та виконуватись вчасно.        Фахівцями дільниці з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП «ЖЕО» в підвалі житлового будинку по проспекту Незалежності,33А після проведеного огляду було виявлено свищі мереж гарячого, холодного водопостачання та опалення. Відразу ж ці недоліки було усунено — проведено зварювальні роботи.        І надалі контроль та огляд мереж фахівцями дільниці з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП «ЖЕО» буде постійно проводитись.

Зручно і комфортно у нашому місті має бути всім!