Будні слюсарів-сантехніків

Спеціалісти дільниці з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП  ЖЕО  на протязі минулого тижня досить активно займались підготовчими роботами до подання опалення в житлові будинки. Проводилась заміна окремих ділянок трубопроводів опалення (Незалежності,6;Миру,9;  Курчатова ,4; Незалежності,15;), усунення свищів (Курчатова,7 та 4), заміна окремих ділянок трубопроводів гарячого водопостачання (Шкільний,5; Незалежності,14; Курчатова,7; Дружби Народів,17).

Досить великий об’єм роботи виконано по усуненню повітряних пробок системи опалення та гарячого водопостачання.

Крім підготовчих робіт виконувались і аварійні роботи. Такі, як  усунення засмічень в каналізаційних мережах; усунення підпорів зовнішньої каналізаційної мережі.

 

Станом на 25жовтня 2019року, у відповідності до розпорядження міського голови міста Южноукраїнська від 24.10.2019року №204-р, слюсарі — сантехніки дільниці з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП  ЖЕО проводять роботи по забезпеченню подачі тепла в житлові будинки міста, мешканці яких уклали договір на надання комунальних послуг з КП ЖЕО.

 

Будинки ОСББ, які вклали договори з приватними компаніями, повинні звертатись до своїх управителів.