До уваги мешканців Іванівського старостинського округу (с.Іванівка, с.Панкратове) та смт. Костянтинівка

Шановні споживачі послуг з вивезення побутових відходів

(збирання, перевезення, захоронення) !

            КП ЖЕО  повідомляє, що рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 07.07.2021р. №221 «Про встановлення тарифів на послуги  з поводження з побутовими відходами(вивезення), які надає комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання», встановлені з 15.08.2021 року тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення): 

 —    на території  Іванівського старостинського округу (с.Іванівка, с.Панкратове), згідно розрахунку на послуги з вивезення побутових відходів (збирання, перевезення, захоронення) в розмірі – 193,97 грн. за 1 м³.

  для мешканців Іванівського старостинського округу (с.Іванівка, с.Панкратове),  згідно розрахунку на послуги з вивезення побутових відходів  (збирання, перевезення, захоронення) в розмірі – 25,96 грн. з  ПДВ на 1-го мешканця будинку приватного  сектора в місяць.

—    на території смт. Костянтинівка в розмірі — 157,56 грн. за м³.                                для мешканців смт. Костянтинівка згідно розрахунку на послуги з вивезення побутових відходів      (збирання, перевезення, захоронення) в розмірі – 21,36  грн. з  ПДВ на 1-го мешканця будинку приватного  сектора в місяць.