Електродільниця проводить ППР

Обслуговування й експлуатація устаткування в житлових будинках проводяться за єдиною системою планово-попереджувальних ремонтів (ППР). Ця система становить сукупність організаційних і технічних заходів щодо догляду, нагляду, обслуговування й ремонту устаткування, проведених профілактично за заздалегідь складеним планом або графіком з метою запобігання прогресивного зношування, попередження аварій і підтримки устаткування в постійній експлуатаційній готовності.

Необхідно розуміти, що основу раціональної організації системи ремонтів складають два принципи: принцип профілактики та принцип плановості, тому систему ремонтів називають планово-попереджувальною (ППР).

І саме такі роботи постійно проводяться електромонтерами електродільниці  КП «ЖЕО». У відповідності до затвердженого графіку електромонтери отримують завдання від майстрів електродільниці та йдуть на виконання завдання. Проводять планово-попереджувальні ремонти в електрощитових, поверхових щитках та електромережах місць загального користування житлових будинків, які сьогодні обслуговує наше підприємство. По закінченню роботи електромонтер звітує про виконану роботу майстру електродільниці. Таким чином ведеться контроль за устаткуванням в житлових будинках.