Слюсарі-сантехніки в роботі

За інформацією начальника дільниці з сантехнічного обслуговування внутрішньо- будинкових мереж опалення, водопостачання, водовідведення  комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» слюсарі — сантехніки працюють в звичному режимі  :

—         виконуються планові огляди та ремонти  внутрішньо будинкових мереж житлових будинків, які стоять на обслуговуванні комунального підприємства;-         проводяться аварійні роботи на мережах у відповідності до заявок мешканців міста.

Після виконаного обстеження трубопроводів інженерної мережі опалення було виявлено потребу в усуненні свищу на трубі системи центрального опалення 6/7 поверхів під’їзду №2 житлового будинку 8 по проспекту Соборності. Слюсарі-сантехніки виконали зварювальні роботи та усунули несправність.

Щоденну кропітку роботу слюсаря — сантехніка не видно тому, кого саме в цей час це не стосується. Адже вода та тепло в наших квартирах є.

Слюсарі-сантехніки комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» мають кваліфікацію для виконання сантехнічних робіт найбільшої складності.  На диспетчерську службу КП ЖЕО надходять заявки від мешканців міста з проханням усунути несправності сантехнічного обладнання в квартирах, під’їздах, підвалах… Заварювання свищів, ремонт  і складання складних деталей та вузлів санітарно-технічних систем центрального опалення, водопостачання, каналізації та водостоків – всі ці роботи виконуються слюсарями — сантехніками дільниці з сантехнічного обслуговування внутрішньо-будинкових мереж опалення, водопостачання, водовідведення  комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання».

   Ми працюємо цілодобово і завжди готові прийти на допомогу.