КП«Житлово-експлуатаційне об’єднання» виконує поточні ремонти

У відповідності до плану роботи на 2019 рік та за результатами весняно-осінніх техоглядів житлових будинків міста Южноукраїнська комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» виконує поточні ремонти парадних входів до під’їздів, основних покрівель, покрівель балконних козирків, покрівель парадних входів як кваліфікованими працівниками КП «ЖЕО», так і залучаючи підрядників.

В квітні та травні поточного року виконано роботи:

— з ремонту парадних входів :

вул. Набережна Енергетиків,3/Миру, 2;

вул. Набережна Енергетиків, 5;

вул. Набережна Енергетиків,7;

бульвар Шкільний,8.

— з ремонту основних покрівель, покрівель балконних козирків, покрівель парадних входів :

вул. Миру,11; вул. Дружби народів,8; вул. Дружби Народів,15; вул. Дружби Народів,6; вул. Дружби Народів,12; вул. Дружби Народів,10; вул. Дружби Народів,20; проспект Незалежності,8/Соборності,3; бульвар Шевченко,6, бульвар Курчатова,2.

В червні буде закінчено ремонти парадних входів до під’їздів за адресами:

бульвар Шкільний,5;

проспект Незалежності, 33.

Досить вагома робота проводиться щодо поточних ремонтів швів стінових панелей житлових будинків міста. При обстеженні житлових будинків міста складено акти на будинки, в яких необхідно зробити поточні ремонти. Станом на 1 червня виконано роботи в 21 будинку.

Збереження тепла та затишку в квартирах мешканців міста Южноукраїнська  – єдина мета комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»