Ми відсвяткували своє професійне свято

В Україні, на підтримку професійних спілок і ініціативи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення День робітників торгівлі, побутового обслуговування населення і комунального господарства закріплено відповідним Указом Президента України від 15 лютого 1994 року № 46/94, а також відповідно до редакції Указу Президента N 385/95 від 19 травня 1995 року і має назву «День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення». День його святкування встановлено у відповідності з попередньою датою, тобто на третю неділю березня.

В 2020 році День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення припадає на 15 березня.

Відсвяткували своє свято і працівники комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання».

В актовій залі зібрались директор підприємства — Гульман Зінаїда Сергіївна, головний інженер — Чабан Станіслав Олегович, голова профспілки та представники усіх цехів і дільниць.

Завітав з привітаннями заступник міського голови Пелюх Микола Олександрович. Він висловив слова вдячності за таку нелегку, але таку важливу працю всього колективу комунального підприємства: «Ви обрали нелегку, але дуже важливу роботу – забезпечення комфортних умов для проживання людей. Комунальні блага стали настільки звичною справою, що ніхто і не замислюється скільки потрібно докласти зусиль для їх стабільного забезпечення. Ваш високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного надання якісних комунальних послуг у нашому місті. Комунальна галузь працює безперебійно, забезпечуючи належний рівень обслуговування мешканців.

Бажаю Вам і Вашим близьким миру, міцного здоров’я, особистого щастя, творчої наснаги, успіхів та належної оцінки споживачами Вашої нелегкої та такої потрібної усім праці.»

Пелюх М.О. від імені міського голови міста Южноукраїнська Парконного В.К. вручив Подяки Южноукраїнського міського голови (в папках) кращим працівникам комунального підприємства.

Директор підприємства Гульман Зінаїда Сергіївна  привітала всіх працівників з нагоди професійного свята та висловила слова вдячності: «Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Немає іншої галузі, яка була б так тісно пов’язана із забезпеченням комфортного проживання людей, життєдіяльності підприємств і установ, лікарень, шкіл і дитячих садків. Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері. На Ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності міста.  Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі!І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу.» Кращі працівники підприємства були відзначені Подяками директора комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання».

Разом з Подяками голова профспілки Черьомухіна Н.М. від профспілкової організації комунального підприємства «Житлово — експлуатаційне об’єднання» всім нагородженим працівникам вручила матеріальну винагороду.