Наша ціль – забезпечення комфортних умов проживання

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» виконує планові ремонтні роботи  у відповідності до затвердженого графіку виконання планово — попереджувальних оглядів (ППО) та  планово-попереджувальних ремонтів (ППР) з урахуванням підготовки до осінньо-зимового періоду.

У житловому будинку за адресою: бульвар Шевченко, 10, під’їзди 4 та 10 виконано ремонтні роботи на ввідно- розподільних пристроях. 

Назва ввідно-розподільний пристрій (ВРП) говорить про те, що воно монтується на введенні електромереж декількох споживачів, розподіляє по ним електроенергію, дозволяє виконати аварійне та планове відключення електроенергії у разі виникнення несправностей і замикань. За допомогою ВРП зручно відключати електричний ланцюг в будинку під час виконання ремонтних робіт, або на час тривалої бездіяльності електричного кола. У багатоповерхових житлових будинках таку систему введення монтують в приміщеннях або на сходових клітинах.

Регламентне обслуговування забезпечує безперебійне постачання електроенергії споживачам житлового будинку від ВРП до квартири.