ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ №5 ПО Б-РУ ШКІЛЬНОМУ!

Станом на 01.04.2020 року багатоквартирний будинок  № 5 по бул. Шкільному перебуває в господарському віданні (на балансі) КП ЖЕО на підставі рішення виконкому Южноукраїнської  міської ради №352 від 06.09.2001 року.

У Вашому будинку КП ЖЕО надає послуги з управління багатоквартирним будинком згідно укладеного із уповноваженою зборами співвласників вашого будинку особою договору №46 від 05.04.2019 р.(Договір). Даний Договір було укладено строком на один рік, тобто до 06.04.2020 р.

Так, згідно затвердженого п.п. 32,34,35 Договору порядку відмови від його пролонгації, у зв’язку із створенням у Вашому будинку ОСББ, уповноваженій особі Вашого будинку (Сімоновій Л.М.) було необхідно направити не менше ніж за місяць до дня закінчення Договору письмове повідомлення із наданням копій протоколу зборів, виписки з реєстру юридичних осіб тощо.

На адресу КП ЖЕО 05.03.2020 р. надійшов лист про небажання пролонгації Договору від Набожинського А.А. Проте окрім того, що даний лист не було підписано уповноваженою зборами співвласників особою Сімоновою Л.М., до нього не було додано жодних підтверджуючих обрання співвласниками вашого будинку іншої форми управління будинком документів. Таким чином, правлінням ОСББ не було дотримано порядок відмови від пролонгації Договору. З огляду на вищевикладене, згідно п. 32  Договору, він вважається продовженим строком на один рік,а саме до 05.04.2021 р.

Окрім того повідомляємо, що подальше списання будинку зі свого балансу та передача технічної документації з ключами від технічних приміщень в управління ОСББ, буде здійснюватись виключно згідно норм чинного законодавства!

Вважаємо за необхідне, попередити мешканців, що несплата Вами платежів до КП ЖЕО згідно встановлених рахунків, може призвести до стягнення таких коштів в судовому порядку з віднесенням на Ваш бік витрат зі сплати судового збору в сумі 210,20 грн., а в разі звернення до суду в позовному порядку судовий збір складатиме 2102,00 грн. Крім того, в такому разі на Ваш рахунок буде віднесено сплату виконавчого збору.

Застерігаємо Вас від можливих маніпуляцій з боку правління ОСББ та подвійної оплати за одні й ті самі послуги на рахунок ОСББ. Документація зберігається у КП ЖЕО як управителя Вашого  будинку. Утримання будинку органами правління ОСББ без технічної документації є неможливим.  

        Не робіть помилок, що нашкодять вашому сімейному бюджету! 

                                                                                                                                        Адміністрація КП ЖЕО