Шановні мешканці міста, голови ОСББ та управителі житлових будинків!

25.11.2019
Департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

Згідно п.6. Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська, які затверджені рішенням Южноукраїнської міської ради від 29.12.2011 №403 встановлено заборону залишати автотранспортні засоби, механізми на внутрішньоквартальних проїздах, що заважає проїзду спеціальних машин (швидкої допомоги, пожежних, прибиральних та аварійної техніки), паркувати їх напроти сміттєкамер, заважаючи вивозу контейнерів із сміттям.

З метою підтримки безпечного і безперешкодного руху спеціальних транспортних засобів, у тому числі під час ускладнення погодних умов, виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради просить Вас не влаштовувати постійні стоянки службового та приватного транспорту на прибудинкових територіях та дорогах загального користування, а залишати транспорт на автостоянках.

Головам ОСББ та управителю житлових будинків, рекомендуємо провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо заборони паркування транспортних засобів у невідведених для цього місцях, неухильного виконання вимог Правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку в місті Южноукраїнську.