Слюсарі-сантехніки виконують роботи із заміни старого устаткування на нове.

Слюсар-сантехнік  це робітник, який займається наладкою та ремонтом сантехнічного обладнання. Холодне і гаряче водопостачання, каналізація, центральне опалювання — всі ці комунікації та їхнє безперебійне функціонування залежать від професійності сантехніка. Сантехнічні роботи — важливий етап у обслуговуванні житлових будинків, адже від їхньої якості залежить затишок і комфортне проживання мешканців у будинку. Сантехніки не лише проводять монтажні і установлювальні роботи нового сантехнічного устаткування. Величезне значення має ремонт, профілактичне обслуговування, а також заміна старого устаткування на нове.

Слюсарі — сантехніки дільниці з сантехнічного обслуговування внутрішньо будинкових мереж опалення, водопостачання та водовідведення КП ЖЕО обслуговують житлові будинки, з якими підписано договір на управління.

Заміна кульових кранів на трубопроводах холодного та гарячого водопостачання – це планові роботи дільниці. На виконання цих робіт придбано матеріали та підготовлено все необхідне для зварювання.

07.04.2020 р. слюсарями-сантехніками дільниці з сантехнічного обслуговування внутрішньо будинкових мереж опалення, водопостачання та водовідведення КП ЖЕО виконано роботи по заміні кульових кранів на трубопроводах холодного та гарячого водопостачання в підвалі житлового будинку за адресою: проспект Незалежності,33.