Слюсарі-сантехніки забезпечують функціонування систем опалення, водопостачання і каналізації.

Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу нашого міста. Адже це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту мешканців міста, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.

Дільниця з сантехнічного обслуговування внутрішньо будинкових мереж опалення, водопостачання,водовідведення КП ЖЕО звітує про виконання робіт:

  • усунення засмічень в каналізаційних мережах:  34 од.;
  • заміна кульових кранів на трубопроводах опалення — 7 од.;
  • заміна окремих ділянок трубопроводів опалення та усунення свищів на трубах в житлових будинках за адресами: вул. Дружби Народів,15; вул. Набережна Енергетиків,37; пр.-т Соборності,7 ; вул. Олімпійська,3.
  • заміна окремих ділянок трубопроводів гарячого водопостачання та усунення свищів на трубах в житлових будинках за адресами: б-р Шевченко,10; вул. Дружби Народів,30; б-р Шевченко,4; вул. Дружби Народів,15; б-р Курчатова,7; пр.-т Соборності,5; вул. Набережна Енергетиків,37; вул. Набережна Енергетиків,29.
  • заміна окремих ділянок трубопроводів холодного водопостачання та усунення свищів на трубах в житлових будинках за адресами: вул. Дружби Народів,15; вул. Дружби Народів,28; б-р Шевченко,3.
  • заміна трубопроводу каналізації в житлових будинках за адресами: вул. Дружби Народів,16;
  • усунення підпорів зовнішньої каналізаційної мережі біля житлового будинку за адресою: вул.Миру,4.

Ми впевнені,що наші зусилля й надалі сприятимуть зростанню комфортності життя, забезпеченню найповнішого задоволення їхніх потреб, розширення асортименту послуг.