Вода та тепло в оселях – це наш з Вами комфорт!

        В будинках, які обслуговує   дільниця з сантехнічного обслуговування ВБМ КП ЖЕО, постійно виконуються роботи з технічного обслуговування систем опалення, водопостачання, водовідведення .
        На минулому тижні проводились  роботи з заміни запірної арматури по системі опалення   житлового будинку за адресою : вулиця Миру10.
    Запірно-регулююча арматура — це елементи системи, призначені для управління потоком теплоносія шляхом часткового або повного перекриття прохідного перерізу трубопроводів.    Наявність в будь-якій системі опалення (СО) таких додаткових пристроїв, як запірна арматура для системи опалення, дуже важливо, так як саме завдяки їм з’являється можливість управляти температурою в СО і рухом робочої рідини. Дані показники, в свою чергу, забезпечують високу ефективність функціонування всього входить до СО опалювального обладнання (конвекторів та радіаторів будь-яких типів). Також вони дозволяють економно використовувати тепло і створювати оптимально комфортні умови для людини.
        Також слюсарі-сантехніки дільниці з сантехнічного обслуговування ВБМ опалення, водопостачання, водовідведення  КП ЖЕО виконували заплановані та аварійні  роботи :
  • по заміні окремих ділянок трубопроводів опалення, холодного та гарячого водопостачання, каналізації – вул. Дружби Народів,26, вул. Миру, 9,11, вул. Дружби Народів,18, вул. Миру,10, бульвар Шевченко,10 ;
  • усунення свищів на трубопроводах – проспект Соборності,7, вулиця Миру,9, вулиця Дружби Народів,18, 8 ;
  • усунення підпорів зовнішньої каналізаційної мережі – проспект Незалежності,18.