Завершено роботи по капітальному ремонту ліфтів

В п’ятницю, 4 вересня, завершено роботи по капітальному ремонту вантажних ліфтів в житловому будинку за адресою: вулиця Набережна Енергетиків,буд. 47, п.1,2. В цьому житловому будинку створено ОСББ, але комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» взяло участь у тендерних закупівлях та , запропонувавши найнижчу ціну, отримали  право на виконання ремонтних робіт.

Перелік та види робіт, що виконуються при капітальному ремонті конкретного об’єкта, визначаються на підставі актів обстеження та відображаються в проектній документації.

Ремонт вантажних ліфтів завжди складний, а такої складності вдвоє. Тут потрібні кваліфіковані електромеханіки. І на нашому підприємстві такі працюють. Вантажний та пасажирський ліфти першого під’їзду викликались за допомогою однієї кнопки виклику ( так було зроблено при введенні в дію ліфта, так як планувалось, що вантажний ліфт не буде в роботі постійно). І це було незручністю для мешканців житлового будинку. Тому  виникла необхідність встановлення нової станції керування та розділу кнопок визивного пристрою ліфтів: вантажного та пасажирського окремо. Встановлено визивний пристрій на 2 кнопки. Замінено дверний електричний двигун, шків дверного електричного двигуна та ще багато іншого.

Після виконання капітального ремонту проводиться технічний огляд ліфта згідно       з вимогами ПББЕЛ та ліфт вводиться в експлуатацію спеціалістами державного підприємства «Чорноморський експертно-технічний центр Держпраці» та КП «Миколаївліфт», за участю інженера технічного нагляду і фахівця департаменту інфраструктури міського господарства Южноукраїнської  міськї ради та голови ОСББ.

На підставі результатів технічного огляду видається дозвіл на експлуатацію ліфта з записом в паспорт.

Після  проведення  капітального ремонту на протязі двох тижнів виконуються пусконалагоджувальні роботи.