Екологічні питання — у пріоритеті — Сміттєвоз у допомогу

У КП ЖЕО за кошти місцевого бюджету придбали сміттєвоз.

Новенький і потужний, на базі МАЗ з боковим завантаженням, об’ємом у 9 м3 та здатністю до стискання ТПВ у 4 рази! Такий сміттєвоз призначений для механізованого завантаження з стандартних контейнерів ємністю 1,1 м3 в кузов сміттєвоза твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації. У зимовий період машина використовується з відвалом для очищення дорожнього полотна від свіжого снігу.

Спецтехніка вже доставлена та знаходиться на базі КП ЖЕО в м. Южноукраїнську. Розрахунок здійснюється у межах виділених коштів на оплату сміттєвоза з місцевого бюджету.

Таке придбання це важливий крок до екологічного благополуччя громади, адже покращення комунальної сфери — це шлях до підвищення якості життя і ґрунтовний вклад у добробут мешканців.

В черговий раз висловлюємо подяку Южноукраїнській міській раді за допомогу у відновленні комунального підприємства, забезпеченні його сучасною технікою. Спільною підтримкою, спільними зусиллями будемо продовжувати й надалі рухатися вперед.