КП ЖЕО продовжує виконувати свої зобов’язання перед мешканцями будинків, які знаходяться в обслуговуванні нашого підприємства

В реагуванні на звернення мешканців житлових будинків № 29А, 33А та 31Б по вул. Дружби Народів, щодо недостатньої температури повітря у квартирах, працівниками ДВБС КП ЖЕО 06.12.2022 року було проведено обстеження внутрішньо будинкових систем опалення.

За результатами обстеження повідомляємо, що внутрішньо будинкові системи опалення вище зазначених будинків знаходяться в справному стані. Дефектів ввідної та стоякової запірної арматури не виявлено. Дросельні прилади встановленні згідно розрахунків КП ТВКГ.

Роботу внутрішньо будинкових систем опалення житлових будинків № 29А, 33А та 31Б по вул. Дружби Народів забезпечує ТРП № 6.

На ТРП № 6 відсутні мережеві насоси які б забезпечували можливість коригування параметрів системи опалення, тому робота внутрішньо будинкових систем опалення залежить виключно від параметрів які надає місту ПАЕС.

На теперішній час КП ЖЕО разом з КП ТВКГ робить все можливе для забезпечення мешканців житлових будинків повноцінним опаленням.

Для того, щоб і надалі ми могли виконувати свою роботу швидко та якісно просимо не забувати своєчасно сплачувати комунальні послуги.