Повідомлення про ситуацію в місті після аварійного вимкнення електропостачання у зв’язку зі збройною агресією рф проти України

Інформація щодо фасадного освітлення

На користь заощадження електроенергії було прийнято рішення про відключенню фасадного освітлення. Просимо не хвилюватися та віднестися з розумінням до тимчасових незручностей.

Нагадуємо про дотримання режиму економії електроенергі і просимо вмикати лише найнеобхідніше. В разі перевищення встановлених лімітів можливі аварійні відключення.

Інформація щодо опалення

Нещодавні аварійні відключення, викликані атаками росії , спричинили гідравлічне розбалансування системи опалення по всьому місту. Як наслідок, на даний час температура мережної води є нижчою затверджених температурних графіків та складає 60-65°C. Для нормальної роботи внутрішньобудинкової системи опалення температура води повинна становити не нижче 70°C.

Зараз КП ЖЕО разом з КП ТВКГ робить все можливе для забезпечення мешканців житлових будинків, як опаленням, так і гарячою водою.

Дякуємо усім тим, хто з розумінням відноситься до ситуації, що склалася та долучається сам до підтримки України у непростий час війни.