Шановні Южноукраїнці та гості міста, звертаємо вашу увагу!

Інформація для мешканців міста Южноукраїнська щодо заходів, передбачених законодавчими актами про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVІD- 19 

Шановні Южноукраїнці та гості міста, звертаємо вашу увагу!

        Постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р, №240 «Про запобігання поширенню на атомних електростанціях України гострої респіраторної хвороби COVІD- 19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2». З метою недопущення можливих порушень в роботі атомних електростанцій та запобігання поширенню серед персоналу електростанцій гострої респіраторної хвороби COVІD- 19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, і з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020р. Кабінет Міністрів України в період з 26 березня до 24 квітня 2020р. на всій території атомних електростанцій державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» та міст-супутників, у яких проживає та розміщується персонал атомних електростанцій, встановлено карантин, під час якого обмежено в’їзд населення в міста-супутники та виїзд з них.

        Звертаємо вашу увагу, що вказані обмеження не вплинуть на життєзабезпечення міста Южноукраїнська необхідними товарами та продуктами харчування!

        Про заходи, які будуть прийняті щодо обмеження руху автотранспорту, а також місця в’їзду та виїзду автотранспорту з міста Южноукраїнська, буде повідомлено додатково!

        Мешканців міста просимо з розумінням поставитися до обмежень руху автотранспорту та дотримуватись карантинних обмежень. Вказані обмеження руху введені для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби  COVІD— 19 в місті Южноукраїнську, заради безпеки мешканців міста та для забезпечення безперервної та безпечної роботи ЮУ АЕС!

        В разі прийняття Урядом рішень щодо заборони в’їзду населення в міста- супутники та виїзду з них, мешканцям міста Южноукраїнська буде повідомлено додатково!

                                                                                                    Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради