КП «ЖЕО» продовжує ремонтні роботи….

       

       Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» виконує поточні ремонти житлового фонду та надає послуги в межах коштів, які сплачуються мешканцями в оплату поточних нарахувань з утримання будинку та прибудинкової території .

        Через постійне підвищення цін на енергоносії, катастрофічну зношеність інженерної інфраструктури, інфляційну складову, рівень тарифів на житлово-комунальні послуги вже давно не відповідають економічно обґрунтованим витратам на їх виробництво. Однак за кошти комунального підприємства вчасно виконуються роботи щодо проведення поточного ремонту житлового фонду.

        На теперішній час проводяться ремонтні роботи покрівельниками ремонтно — механічної дільниці комунального підприємства щодо ремонту покрівель по вулиці Дружби Народів, будинок 6 (гуртожиток №2) та проспекті Соборності, будинок 7.

       Наше підприємство забезпечує обслуговування будинків та прибудинкових територій житлового і нежитлового фонду в належному технічному стані, проводить контроль за дотриманням споживачами правил і норм використання житлових і нежитлових приміщень, проводить планові та позапланові огляди, виконує поточний ремонт та експлуатацію інженерних мереж водопостачання, каналізації та електропостачання, ліфтового господарства.