Щоденна праця….

Забезпечення житлових будинків і громадських будівель теплом – одне з найголовніших завдань комунальних служб міста. Сучасні системи теплопостачання – це складні комплекси, розгалужена мережа магістральних трубопроводів.

Однак, теплоносій, що подається по трубах до будівель, не безпосередньо потрапляє у внутрішньо будинкову мережу і кінцеві точки теплообміну – радіатори опалення. В будь-якому будинку є власний тепловий вузол, в якому проводиться відповідне регулювання рівня тиску і температури. Тут встановлені спеціальні пристрої, що виконують цю задачу. Значна перевага віддається  старій перевіреній схемі локального регулювання температури теплоносія на вході в будинкову мережу — елеваторному вузлу системи опалення.

У рамках підготовки до осінньо- зимового періоду працівниками дільниці з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП «ЖЕО» встановлюються такі елеваторні вузли систем опалення. Також проводиться обстеження та ревізія тих вузлів, які вже стоять.

Кожного дня головним інженером та начальником дільниці з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем проводяться такі обстеження, кожного дня йде планова робота із підготовки до зими.

Ми намагаємося  забезпечувати комфортне проживання городян!