Ремонт фасадного освітлення житлових будинків

Введення воєнного стану на території України у зв’язку з воєнною агресією рф проти України відповідно до Указу Президента України № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» з 24.02.2022 року не звільняє громадян України від їх зобов’язань по сплаті за житлово-комунальні послуги.

КП ЖЕО, незважаючи на заборгованість мешканців за надані послуги з управління багатоквартирними будинками, виконує свої зобов’язання перед мешканцями житлових будинків відповідно до умов укладених договорів та переліку послуг, зокрема, пункту 12 – освітлення місць загального користування з заміною прожекторів фасадного освітлення.

Такі види робіт виконуються по замовленню – допуску трактора з ОПТ. У дворах житлових будинків міста велика кількість транспорту, тому важко таким трактором пересуватися та виконувати необхідні дії, виконуючи ремонт електромереж освітлення та заміну освітлювальної арматури. Через те, усіх мешканців та гостей міста просимо перемістити свій транспорт щоб не заважати проїзду спецтехніки.

Треба пам’ятати, що за кошти, які сплачують мешканці купується електропродукція та паливо мастильні матеріали, а своєчасний ремонт обладнання будинку залежить від продуктивної сплати мешканцями за наданні послуги.

 

Фото ілюстративне