ЦЕ ВАЖЛИВО!!!

Шановні співвласники будинків:

проспект Незалежності,4

вулиця Дружби Народів,36

вулиця Дружби Народів,26

вулиця Дружби народів,24

14.05.2015 року прийнятий Закон України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», згідно ст. 9,10 цього Закону співвласникам необхідно визначитись з формою управління багато-квартирного будинку, а саме ОСББ або Управитель. Якщо з формою  правління співвласники не визначились згідно ст.13 п.4 на протязі року послуги надаються з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Після 10.06.2018 року послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій на законодавчому рівні не передбачено, у органів міського самоврядування відсутні повноваження щодо встановлення тарифів на утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, а у комунального підприємства недостатньо коштів для забезпечення утримання будинків і споруд та прибудинкових територій на необхідному рівні та якості послуг,  деякі послуги, на теперішній час, вже не здійснюються.

У зв’язку з вимогою Законів України пропонуємо вам терміново визначитись з формою управління багатоквартирного будинку, або звернутися до виконавчого комітету та направити протокол зборів співвласників багатоквартирного будинку із проханням призначити управителя для проведення конкурсу.

Директор департаменту

інфраструктури міського господарства

Южноукраїнської міської ради                                                                         Х.Д.Волчко