До свята для наших захисників

Колектив Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» під керівництвом Олександра  Миронюка є людьми з великим серцем любові та відповідальності, які переймаються благополуччям не тільки мешканців громади, але й захисниками України.

З нагоди такого великого та світлого свята Великодня, працівниками КП ЖЕО на чолі з керівником, було вирішено передати до БО «Благодійний фонд Южноукраїнці разом з ЗСУ» попередньо виготовлені окопні свічки, для відправлення в міста бойових дій. Сподіваємося, що свічки виготовлені руками працівників, зігріють наших захисників в холодних, мокрих окопах та наповнять їх теплом ПЕРЕМОГИ!

Для того щоб працівники КП ЖЕО, які вступили до лав ЗСУ, відчули нашу любов та теплі обійми, їм було передано продукти тривалого зберігання, солодощі та засоби особистої гігієни. Бажаємо найшвидшої перемоги, мирного неба, міцного здоров’я, натхнення, злагоди, родинного затишку, Божої благодаті та з усмішкою на устах повернення до рідного міста, родин та робочих місць

.