Капітальні та поточні ремонти

На сьогодні актуальною проблемою є протікання покрівлі багатоквартирних будинків. Жити в таких умовах некомфортно: підвищується вологість, на стелі з’являються плями, обсипається штукатурка, шпалери відходять. Це призводить до появи грибка і неприємного запаху цвілі, що є небезпечним для життя і здоров’я.

Серед населення України переважає думка, що сплачуючи за послуги з утримання будинків, споруд і прибудинкової території (далі послуги з утримання будинків), жителі тим самим сплачують і за увесь ремонт багатоквартирних будинків. А значить управляюча компанія зобов’язана проводити й капітальний ремонт.

Проте це помилкове уявлення, адже до складу тарифу на послуги з утримання будинків не входить виконання капітального ремонту.

Рішенням Южноукраїнської міської ради з міського бюджету виділено кошти на капітальний ремонт покрівель житлових будинків.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання», враховуючи відсутність фахівців та оптимізацію кадрів, вклало договори з підрядними організаціями і такі роботи виконуються.

Найближчим часом ми будемо звітувати про виконані роботи з капітального ремонту покрівель житлових будинків за адресами :

бульвар Шкільний,5 та вулиця Набережна Енергетиків,21.

 

В перелік послуг з утримання будинків разом з іншими включений поточний ремонт . І такі поточні ремонтні роботи вже виконано або сьогодні виконуються:

— бульвар Шевченка,4- 50,0м2 ;

— бульвар Цвіточний,11 – 30,2 м2 ;

— бульвар Цвіточний,8 — 42.8 м2 ;

— вулиця Дружби Народів,28 -30,0 м2 ;

— бульвар Цвіточний,16 (козирки парадних входів);

— бульвар Цвіточний,12  (козирки парадних входів).

 

МИ ПРАЦЮЄМО ЗАРАДИ ПОЗИТИВНОГО РЕЗУЛЬТАТУ!