НАШІ ПОСЛУГИ НЕ ОБМЕЖУЮТЬСЯ ЧАСОМ

У разі виникнення будь-яких ситуацій з Вами цілодобово працює диспетчерська служба комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

5-56-76

5-52-40

0674880592

Комунальне підприємство   забезпечує цілодобове обслуговування житлових будинків міста Южноукраїнська, з якими укладено угоду про надання послуг.

Основним предметом діяльності підприємства є комплексне обслуговування об’єктів:
— прибирання прибудинкової території і сходових кліток житлових будинків;
— технічне обслуговування ліфтів;
— технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішньо будинкових систем гарячого водопостачання, холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації;
— дератизація;
— дезінсекція;

— технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання;
— поточний ремонт покрівлі, між панельних швів, інших конструктивних елементів будинку;
— освітлення місць загального користування;
— енергопостачання ліфтів;
— надання послуг з вивезення побутових відходів;
— виконання окремих видів робіт;
— надання платних послуг населенню.

Наявність цілодобової аварійної диспетчерської служби гарантує високу оперативність наших послуг.

На деяких ліфтах встановлено послуги цілодобової служби диспетчерського контролю (диспетчеризація), яка має центральний диспетчерський пульт, оснащений комп’ютером з відповідним програмним забезпеченням, та термінал зв’язку.

Ліфт є найскладнішим інженерним обладнанням будівлі  і в його обслуговуванні бере участь висококваліфікований персонал електромеханіків та інженерно-технічних працівників, які працюють в КП ЖЕО.

Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, аварійні заявки виконують висококваліфіковані електромонтери з великим досвідом роботи. Електромонтери  працюють як під відкритим небом, так і в приміщеннях, а також в інших нестандартних умовах – на висоті, в різних виробничих приміщеннях тощо. Іноді робота вимагає чималих фізичних зусиль і напруження. Часто електромонтери повинні працювати стоячи або постійно пересуватися. Крім того, ця робота небезпечна, внаслідок чого електрик повинен добре знати ризики, пов’язані з виконанням робіт.

Електромонтер повинен знати будову, технічні характеристики і принципи дії обслуговуваних приладів, датчиків. Розуміти види і причини їх пошкоджень, правила ремонту обладнання. Електромонтер  повинен знати електроматеріали і основи електротехніки, автоматики, технології монтажу і обслуговування електроустановок. Крім того, також він повинен знати загальні основи виробництва, передачу, розподіл і споживання електроенергії.

То ж не ризикуйте та не дозволяйте виконувати ремонт мереж електропостачання та електрообладнання стороннім особам!

Головною метою КП ЖЕО є задоволення потреб населення в якісних послугах з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, створення комфортних умов для проживання їх мешканців.