Особистий кабінет для мешканців

Шановні мешканці! Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» намагається йти в ногу з сучасністю, розробивши новий сервіс – особистий кабінет для кожного споживача комунальних послуг.  Для зручності контролю за надані Вам послуги пропонуємо скористатися «особистим кабінетом». Особистий кабінет – це захищений паролем інформаційний ресурс, за допомогою якого Ви отримуєте повну інформацію за Вашим особовим рахунком. Також Ви зможете контролювати нарахування за послуги та надходження оплати, бачити попередні платежі, отримувати інформацію про поточні тарифи за квартплату, вивіз сміття, та електроенергію (в гуртожитках), перевіряти баланс за особовим рахунком, а також оплатити за послуги в особистому кабінеті скориставшись сервісами Приват 24 Pay, Google Pay та інші.

Головна перевага такого особистого кабінету – це можливість відслідковувати правильність нарахувань та оплати.

Даний особистий кабінет доступний як з персонального комп’ютера так і з смартфону.  Для цього необхідно в будь-якому браузері перейти за посиланням account.kpjeo.mk.ua або перейти на сайт КП ЖЕО kpjeo.mk.ua та ввести свій особовий рахунок та прізвище з великої букви.

Почати користуватися ви можете вже зараз, тому що це дуже зручно.

Нагадуємо, що всі мешканці багатоквартирних будинків є споживачами житлово-комунальних послуг, в яких є обов’язок, згідно статті 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» своєчасно та в повній мірі розраховуватись щомісяця. Введеня воєнного стану, у зв’язку з військовою агресією рф проти України, не звільняє від сплати за житлово-комунальні послуги.