Підготовка до осінньо-зимового періоду не завершується…

Обслуговування житлового будинку нині важко уявити без слюсаря-сантехніка. А якщо це ще багатоповерхівка, то водопостачання, каналізація, центральне опалення — всі ці комунікації та їхнє безперебійне функціонування залежать від професіоналізму сантехніка.

Від професійності слюсар-сантехніка залежить комфортне життя у будинку і такі фахівці в КП ЖЕО є.

Кожного дня працівниками дільниці з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП  ЖЕО проводяться роботи по налагодженню систем опалення, водопостачання та водовідведення.

Де потрібна заміна, де зварювання, а де просто налагодження. Регулярні огляди систем опалення, водопостачання та водовідведення , планування робіт та виконання. Додатково надходять заявки від мешканців міста на диспетчерську службу КП ЖЕО, яка працює цілодобово.

На минулому тижні слюсарями-сантехніками дільниці з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП ЖЕО виконувались ремонтні роботи по заміні окремих ділянок трубопроводів, усуненню свищів (зварювальні роботи) на трубопроводах опалення, гарячого та холодного водопостачання за наступними адресами житлових будинків:

проспект Соборності,5; вулиця Енергобудівників,7; вулиця Набережна Енергетиків,17; вулиця Молодіжна,7; бульвар Шевченка,3; проспект Незалежності,2,6,17;вулиця Дружби Народів,16,14,15,22,18.