Планово-попереджувальні роботи проводять сантехніки

Щоб системи центрального опалення, водопостачання, каналізації та водостоків житлового будинку справно і безперебійно працювали протягом довгих років і не підносили раптових сюрпризів, слід не забувати піклуватися про надійність їх функціонування, їх необхідно своєчасно перевіряти, ремонтувати й оновлювати. Профілактика і плановий ремонт систем центрального опалення, водопостачання, каналізації та водостоків повинні проводитися завчасно.

Періодичне проведення робіт з обслуговування систем центрального опалення, водопостачання, каналізації та водостоків знижує ймовірність виникнення збоїв і несправностей, дає можливість продовжити термін служби комплектуючих сантехнічного обладнання, вчасно виявити і усунути різні несправності, а також попередити аварії.

Для попередження затоплення підвального приміщення під час виникнення засмічення (підпору) на зовнішніх каналізаційних мережах силами працівників цеху ДВБС КП«ЖЕО» проведено роботи по монтажу каналізаційних зворотних клапанів Ø110мм в житлових будинках по проспекту Соборності, 8/ проспект Незалежності,11 під’їзди №3,6.