Придбання інструментів та обладнання для якісного обслуговування та ремонтів

   У зв’язку з воєнною агресією рф проти України з 24.02.2023р. введено військовий стан на всій території України. Вся країна усіма силами веде непосильну боротьбу з ворогом. Країна непереможних та незламних.

  В умовах військового стану, незважаючи на непросте фінансове становище, у рамках наявних ресурсів Комунальне підприємство «Житлово – експлуатаційне об’єднання» строго дотримується всіх вимог Закону України «Про охорону праці». Основними принципами в роботі КП ЖЕО є пріоритети життя і здоров’я працівників, забезпечення нормативів безпеки, гігієни праці і виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці.

  Відповідно до умов колективного договору та вимог нормативних актів з охорони праці підприємство, для дотримання техніки безпеки придбали нові набори інструментів, викрутки, мультиметри, столярний інструмент, забезпечили працівників особистими світлодіодними фонариками. Також придбали генератор, зварювальний апарат, електрорубанок, електричний лобзик, кутову шліфмашинку, пилу циркулярну ручну, шуруповерт акумуляторний, бензопилу та висоторіз. Дане обладнання та інструмент забезпечить своєчасне виконання технічного обслуговування та поточних ремонтів житлового фонду та адміністративних будівель міста Южноукраїнська.

  Також підприємство дотримується умов колективного договору із забезпечення всіх працівників спеціальним одягом та взуттям, засобами індивідуального захисту. Завжди дотримуються санітарно – побутові умови.

  Умови та безпека праці, дотримання вимог охорони праці та умов колективного договору на підприємстві контролюється профспілковим комітетом, який має право внести роботодавцю подання з будь-якого питання охорони праці та одержати аргументовану відповідь (ст. 16,20 Закону України «Про охорону праці»).

  В такий важкий час Комунальне підприємство «Житло – комунальне об’єднання» не забуває про працівників підприємства, які на даний час захищають кордони нашої могутньої Батьківщини. За кошти підприємства придбано замовлені ЗСУ інструменти, тара для води, плівка, цвяхи, канати та інше.

  Воєнна агресія рф проти України не в змозі зупинити комунальників нашої працьовитої країни. Комунальники в мирний та у військовий час зобов’язані виконувати свої професійні обов’язки на вищому рівні, тим самим доводячи ворогу свою незламність та непереможність українського народу.

  Військовий стан на всій території України не звільняє громадян України від їх зобов’язань по сплаті за житлово – комунальні послуги.

  Разом до ПЕРЕМОГИ!