Проведено огляд електрощитових житлових будинків міста

У своїй діяльності комунальне підприємство «Житлово- експлуатаційне об’єднання» керується Конституцією України, Господарським та Цивільним кодексами України, законами України, указами та розпорядженнями Президента України, постановами та розпорядженнями  Кабінету Міністрів України, іншими законодавчими та нормативними актами, рішеннями Засновника, актами органів місцевого самоврядування, розпорядженнями міського голови, а також  Статутом комунального підприємства.

 

Велика увага на підприємстві приділяється дотриманню вимог нормативно — правових актів. Готується наказ, яким  затверджується склад комісії і графік  перевірок підрозділів КП «ЖЕО» на  рік . У відповідності до графіку проводяться перевірки:

—  побутових, підсобних приміщень;

— електрощитових;

— наявність та стан ручного інструменту, спецодягу, засобів індивідуального захисту;

— газобалонного обладнання;

— робочі місця, комори, цеха,дотримання санітарних та протипожежних норм;

— та ін.

Проведений огляд електрощитових житлових будинків міста у травні — липні 2019 року, які обслуговує комунальне підприємство, показав, що електрообладнання  знаходиться в задовільному стані, устаткування справне, не має від­хилень від нормального режиму його роботи, про що зазначається в складеному акті перевірок.