Шановна громада міста Южноукраїнська!!!

У зв’язку з воєнною агресією рф проти України, на всій території нашої Держави з 24.02.2022 р. введено воєнний стан.

На виконання розпорядження голови Миколаївської обласної військової адміністрації від 25.02.2022 р. №65-р та у відповідності до п. 5 розпорядження Южноукраїнського міського голови №49-р від 26.02.2022 р. встановлено спеціальний режим світломаскування усіх об’єктів незалежно від форми власності, інфраструктури та жилого сектору. З огляду на це, в житлових будинках, з якими КП ЖЕО уклало договір на надання послуги з управління багатоквартирним будинком, було вимкнуто освітлення місць загального користування (освітлення сходової клітини та фасадне освітлення). На сьогоднішній день, завдяки придбанню регулюючого обладнання (реле часу), освітлення під`їздів узгоджується із встановленими періодами комендантської години.

З початком опалювального сезону, країна-терорист почала бити по енергетичній інфраструктурі України, що призвело до значного зменшення граничних лімітів споживання електроенергії. Для дотримання режиму економії КП ЖЕО було вимушено знову вимкнути освітлення місць загального користування в житлових будинках міста.

Так, обмеження освітлення місць загального користування в житлових будинках міста протягом 2022 року зумовило економію використаної електроенергії на комунальні навантаження.

В зв’язку з цим КП ЖЕО у 2023 р. планує дану економію конвертувати в оновлення ввідно – розподільчих пристроїв житлових будинків з придбанням нового більш сучасного обладнання.