Шановні мешканці міста!!!

Незалежно від форми управління багатоквартирним будинком, відповідно до вимог Статті 7 пункт 1 співвласники багатоквартирного будинку зобов’язані забезпечувати належне утримання спільного майна багатоквартирного будинку.

Ліфти в житлових будинках міста також є спільним майном багатоквартирного будинку, безперебійна робота якого залежить від дбайливого відношення та користування мешканцями.

В житлових будинках міста Южноукраїнську ліфти виробництва країни агресора (рф) та її посібника (білорусь), тому придбання запчастин наразі дуже коштовне задоволення тим більше, що вимушені перейти на Європейські запчастини.

В житловому будинку за адресою: вул. Європейська,1 другий під’їзд мешканці тиждень випробували на собі не дбайливе відношення до спільного майна – ліфтового обладнання. Завдяки невідомим особам, які користуючись ліфтом поводились «варварськи», пошкодивши металевий башмак кріплення кабіни. Особи своїми діями завдали збитки та дискомфорт мешканцям під’їзду.

КП ЖЕО необхідні запчастини придбало та фахівцями ліфтової дільниці виконано ремонт ліфта, який запущено в експлуатацію.

Ліфт досить складний механізм, який є різновидом підйомника та  являє собою транспортний засіб перерваної дії, призначений для підйому та спуску людей (вантажу) з одного рівня на інший, тому вважається об’єктом підвищеної небезпеки.