Слюсарі- сантехніки працюють в звичному режимі

Обслуговування житлового будинку нині важко уявити без слюсаря-сантехніка. А якщо це ще багатоповерхівка, то водопостачання, каналізація, центральне опалення — всі ці комунікації та їхнє безперебійне функціонування залежать від професіоналізму сантехніка.

Робочий день працівників цієї професії починається із планових обходів будинків, які вони обслуговують. Вони виявляють мережі, які перебувають у незадовільному стані, а відтак здійснюють їхній ремонт та обслуговування. А ще постійно йдуть на звернення мешканців, які отримує диспетчер підприємства за день.

Незважаючи обмеження та заходи в умовах карантину, слюсарі — сантехніки дільниці з сантехнічного обслуговування внутрішньо будинкових мереж опалення, водопостачання та водовідведення КП ЖЕО виконують планові та позапланові (аварійні) роботи :

  • заварювання свищів в підвалі житлового будинку за адресою: проспект Незалежності,18;
  • заміна окремих ділянок трубопроводу гарячого водопостачання в житловому будинку за адресою: проспект Соборності,7.

Від того як професійно слюсарі-сантехніки виконують свою роботу залежить стан дренажу, систем опалення, а також роботи холодного і гарячого водопроводу. Але і мешканцям потрібно берегти своє майно.