Дільниця з сантехнічного обслуговування опалення, водопостачання, водовідведення комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» інформує

Наше підприємство забезпечує обслуговування будинків та прибудинкових територій житлового і нежитлового фонду в належному технічному стані, проводить контроль за дотриманням споживачами правил і норм використання житлових і нежитлових приміщень, проводить планові та позапланові огляди, виконує поточний ремонт та експлуатацію інженерних мереж водопостачання, каналізації та електропостачання, ліфтового господарства.

Начальник  дільниці з сантехнічного обслуговування опалення, водопостачання, водовідведення  комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на щотижневій нараді проінформував про виконання робіт слюсарями – сантехніками за минулий тиждень:

  • усунення засмічень в каналізаційних мережах 85 од.;
  • заміна кульових кранів на трубопроводах опалення — 16 од.;
  • заміна окремих ділянок трубопроводів опалення та усунення свищів на трубах в житлових будинках за адресами: б-р Курчатова,3; б-р Курчатова,2; вул. Дружби Народів,22.
  • заміна окремих ділянок трубопроводів гарячого водопостачання та усунення свищів на трубах в житлових будинках за адресами: вул.. Дружби Народів, 42; вул. Дружби Народів,18; пр-т Соборності, 7; вул . Миру,16; пр.-т Соборності,8; пр.-т Незалежності, 17; пр.-т Незалежності, 18; вул. Молодіжна,7.
  • усунення повітряних пробок з системи опалення та гарячого водопостачання — 155 од.;
  • заміна трубопроводу каналізації в житлових будинках за адресами: вул. Молодіжна,15; вул. Дружби Народів, 42; вул. Дружби Народів,12.