Виконання робіт цехами та дільницями КП ЖЕО

В умовах карантину всі цехи комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» працюють в посиленому режимі та спрямовані на забезпечення належних умов проживання і задоволення господарсько – побутових потреб мешканців міста шляхом утримання і ремонту спільного майна багатоквартирних будинків та   прибудинкової території. Працівниками підприємства обслуговуються будинки, з якими вкладено договір про надання комунальних послуг.Кожен цех, кожна дільниця виконують планові та позапланові (аварійні ) роботи.За минулий тиждень виконано:

цех по технічному обслуговуванню ліфтів та внутрішньо будинкових електромереж та електрообладнання –

ППР та ППО електромереж та електрообладнання житлових будинків —

10од.;

Виконання платних та безоплатних (33од.) заявок від населення;

Ремонт фасадного освітлення — 2,3,4 мікрорайони;

Зняття показників з приладів обліку електричної енергії на комунальні

навантаження в ВРП житлових будинків 1,2,3,4,5 мікрорайонів;

Технічне обслуговування ліфтів — 15од.;

Виконано заявок від населення ліфтовою дільницею — 23 од.;

Зупинені ліфти станом на 06.04.2020р.- 4од. на капітальний ремонт (вул.

Дружби Народів,17 п.1,2,3 ).

Дільниця з сантехнічного обслуговування внутрішньо будинкових мереж опалення, водопостачання,водовідведення надає інформацію щодо виконаних робіт –

  • електрогазозварювальні роботи на трубопроводах холодного та гарячого водопостачання: бульвар Цвіточний,16;
  • заміна окремих ділянок трубопроводів опалення та усунення свищів на трубах в житлових будинках за адресами: вул. Дружби Народів,6; вул.. Миру,4;
  • заміна окремих ділянок трубопроводів гарячого водопостачання та усунення свищів на трубах в житлових будинках за адресами: пр.-т Соборності,7;вул. Енергобудівників,7; вул. Дружби Народів,20, пр.-т Незалежності,18; б-р Курчатова,7; вул.Набережна Енергетиків,5; пр.-т Соборності,5; вул.Дружби Народів,42; пр.-т Незалежності,17; б-р Шевченко,9; вул.Набережна Енергетиків,29; вул. Енергобудівників,5; б-р Шевченко,10;
  • усунення підпорів зовнішньої каналізаційної мережі:   б-р Цвіточний,16; вул. Миру,4.

Дільниця з прибирання прибудинкової території та сходових клітин:

вживаються всі заходи, щоб мінімізувати можливість поширення інфекції та зараження громадян.

Щоб ситуація була контрольованою, у Южноукраїнську проводять ряд карантинних заходів. Один із них — це дезінфекція. Щоденно міська влада звітує, що комунальники проводять дезінфекцію під’їздів та кабін ліфтів.

Прибирання у житлових будинках в умовах карантину працівниками КП ЖЕО проводиться особливо ретельно та за затвердженим графіком.

Втім, коли епідемія «набирає обертів» одного лише прибирання вже недостатньо – у місцях, де буває чимало людей, потрібно проводити ще й дезінфекцію.

Для проведення дезінфекції використовуються спеціальні засоби, які забезпечують ефективне знезараження щодо вірусних інфекцій.

Прибирання та дезінфекція у під’їзді, на сходах і у ліфтових кабінах проводиться:

  • біля контейнерів для відходів;
  • миття та дезінфекція сходових площадок і маршів, місць перед сміттєпроводами;
  • майданчиків перед входом у під’їзд і догляд за будинковим устаткуванням ;
  • вологе протирання та дезінфекція поручнів, підвіконь, віконних огорож, сходів на горище, опалювальних приладів, поштових скриньок, шаф для електрощитів;
  • вологе прибирання та дезінфекція стін, стель і ліфтів;
  • кнопок ліфтів.

Також проводиться прибирання  прибудинкової території. Це включає підмітання тротуарів і дворових територій, а також очищення урн.

 

Про власну безпеку мають подбати і самі мешканці багатоповерхівок, в першу чергу люди літнього віку. Варто дотримуватись загальних рекомендацій: без нагальної потреби не виходити на вулицю, користуватись антисептиками, по поверненню додому обов’язково ретельно мити руки.