Ми виконуємо платні заявки

Метою створення і діяльності  комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» є невідкладне надання допомоги населенню міста при виникненні аварійних ситуацій у сфері житлово-комунального господарства.

Приватні  компанії по наданню послуг житловим будинкам ОСББ не мають фахових спеціалістів, досвіду та навичок ремонту сантехніки. Сантехніка передбачає роботу з пластиковими, сталевими або чавунними трубами, з’єднувальними елементами, кранами і сантехнічним обладнанням. Ось тому в арсеналі сантехніка обов’язково повинні бути інструменти, якими користуються слюсарі і кілька спеціальних пристосувань.

Дільниця з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП  ЖЕО об’єднує спеціалістів з багаторічним досвідом роботи саме у цій сфері діяльності та має необхідні для виконання робіт спеціальні пристосування.

Досить часто звертаються мешканці міста за допомогою при заміні сантехніки у квартирах. І не має значення, чи це будинок ОСББ, чи це будинок, який має договір на обслуговування з КП ЖЕО. Заявки, які мають виконуватися в квартирі, є платними. І дільниця з технічного обслуговування та поточних ремонтів внутрішньо будинкових систем КП  ЖЕО виконує всі заявки.

В житловому будинку по вулиці Дружби Народів,40 мешканці однієї з квартир звернулись на диспетчерську службу КП ЖЕО за допомогою по заміні сушильниці  для рушників. Слюсарями-сантехніками виконано ці роботи та отримано додатковий дохід за надання платних послуг на розрахунковий рахунок КП ЖЕО.

Ми вміємо і готові працювати!