До ожеледиці підготовлені

У цьому році у міському бюджеті було передбачено кошти не тільки на оновлення застарілої техніки КП ЖЕО, а й придбання нової.
Зокрема, було передбачено та виділено кошти на придбання розсипачів піску та солі моделі RPS-1500-C, які на початку минулого тижня були доставлені на підприємство у кількості 4 одиниць. Розсипачі піску та солі нові, 2022 року випуску у стандартному заводському виконанні дозволяють проводити посипання доріг протиожеледними матеріалами із оптимальним використанням часу, людського ресурсу та матеріалів.
Відзначимо, що такого типу обладнання на підприємстві до цього часу не було взагалі, відповідно робота з посипання прибудинкових територій та внутрішньодворових проїздів протиожеледними матеріалами не проводилася. У зв’язку з цим за спільного рішення керівництва міської ради та КП ЖЕО дійшли висновку у необхідності закупівлі даного обладнання для надання важливої мешканцям послуги.
КП ЖЕО висловлює вдячність за допомогу у закупівлі вкрай необхідного для зими приладдя секретарю міської ради Олександру Акуленку, першому заступнику міського голови Олексію Майбороді та депутатам міської ради.