РЕМОНТНО-МЕХАНІЧНИЙ ЦЕХ ПОВІДОМЛЯЄ

За минулий тиждень фахівцями ремонтно- механічного цеху  виконано досить великий об’єм робіт.

Під час встановлення парканчику за адресою житлового будинку бульвар Курчатова, 4  біля першого під’їзду в несправному стані була лавка. Встановити парканчик, але не полагодити лавку, працівники ремонтно-механічного цеху не могли. Тому і лавка була полагоджена і парканчик встановлений.

Після огляду дитячих майданчиків у дворах житлових будинків зафіксовано несправну пісочницю у дворі за адресою вул. Дружби Народів,1. Не залишили поза увагою і цю несправність  працівники ремонтно-механічного цеху комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та відремонтували. Тепер діти можуть безпечно гратися у цій пісочниці.

Регулярний огляд та проведення робіт щодо заміни лінолеуму в кабінах ліфтів, які на обслуговуванні в КП  ЖЕО, це теж під постійним контролем. Як тільки надходить заявка щодо необхідності заміни лінолеуму в кабіні ліфта, працівниками РМЦ виконуються ці роботи — замінено лінолеум в кабінах ліфтів житлового будинку за адресою проспект Незалежності,11 під’їзди 5 і 6.

Погодні умови та огляд входів до житлових будинків показали, що не на усіх дверях справні пружини, тому і цією роботу сьогодні займаються працівники РМЦ КП ЖЕО. Вже встановлено такі пружини на вхідних дверях житлового будинку за адресою бульвар Шевченко,3 під’їзд 2.