Щоденне виконання робіт слюсарями — сантехніками

Кожного з нас час від часу осягають проблеми сантехнічного обладнання. Це може статися в будинку, квартирі, офісі, будь-якому виробничому приміщенні. Проблеми з сантехнікою вносять в приватне життя дискомфорт і великі незручності. Адже так ми не можемо забезпечити собі і своїм близьким гігієнічні умови. Щоденні плани руйнуються, настрій псується, зникає почуття захищеності.

Фахівці комунального підприємства «Житлово — експлуатаційне об’єднання» не зможуть запобігти несправності вашої сантехніки, проте швидко налагодять її роботу. А якщо сантехніка дуже застаріла і взагалі вийшла з ладу, то допоможуть підібрати якісне обладнання, яке прослужить вам протягом декількох десятиліть. Вартість ремонтних робіт, виконаних працівниками КР ЖЕО є доступною і відповідає якості виконаних робіт.

Кожного дня на диспетчерську службу підприємства надходять заявки щодо неналежного постачання опалення чи гарячого водопостачання, забиті стояки та необхідність заміни вентилів. Виконання робіт в квартирах є платними, але мешканці довіряють слюсарям-сантехнікам дільниці по технічному обслуговуванню та поточному ремонту внутрішньо будинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення і зливової каналізації. І роботи виконуються.

Необхідність зварювальних робіт  в гуртожитках по вул. Миру,11 та вул. Миру,9. Є проблеми с постачанням опалення, потреба в заміні трубопроводів та вентилів. Сьогодні ця робота буде виконана.

В квартирах мешканців міста сушильники для рушників старого зразка і досить часто утворюються свищі, які необхідно заварювати або повністю міняти рушникосушник. І ці роботи слюсарі-сантехніки теж виконують після оплати квартиронаймачем вартості послуг.

Сантехнічні роботи — це величезний спектр послуг, що вимагають високого рівня кваліфікації працівників. Адже в результаті непрофесійного монтажу, ремонту або демонтажу системи опалення, водопроводу, каналізації може статися багато проблем, які згодом призведуть до руйнування вашого будинку або квартири.