Ввели в експлуатацію ліфт після модернізації

Ліфт досить складний механізм, який є різновидом підйомника та  являє собою транспортний засіб перерваної дії, призначений для підйому та спуску людей (вантажу) з одного рівня на інший, тому вважається об’єктом підвищеної небезпеки, який неможливо експлуатувати не замінюючи своєчасно необхідні запчастини.

В місті Южноукраїнську в житлових будинках ліфти виробництва країни агресора (рф) та країни посібника (білорусь), тому придбання запчастин заводів виробників в зв’язку з воєнною агресією не можливе.

Для безперебійної  роботи ліфтів придбаються запчастини в країнах Європи.

В житловому будинку за адресою: вул. Енергобудівників,7/

пр. Незалежності,20 сьомий під’їзд, перший ліфт в місті Южноукраїнську  якому наполегливою працею фахівців КП ЖЕО встановлено Європейську лебідку (в комплекті) Італійського виробника.

07 травня 2024року технічним експертом міста Миколаєва та експертом технічного нагляду в присутності головного спеціаліста Управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради дотримуючись вимог Правил будови та безпечної експлуатації ліфтів, ввели в експлуатацію ліфт після модернізації.

Мешканцям необхідно шанувати та не руйнувати спільне майно, яким щоденно користуються. Запчастини з країн Європи дуже коштовне задоволення, придбання яких не можливе щомісяця.

Безперебійна робота ліфтів залежить від його експлуатації мешканцями!!!