Завершено капітальний ремонт пасажирського ліфту в лікарні

В будівлі КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради, яка є об’єктом критичної інфраструктури, діяльність якої пов’язана з наданням послуг, що має велике значення для забезпечення життєдіяльності суспільства та безпеки населення, виведення з ладу або порушення функціонування якої може справити негативний вплив на стан національної безпеки і оборони України та становити загрозу для життя і здоров’я людей 04.11.2022 року комісією у складі: представників Управління будівництва та ремонтів Южноукраїнської міської ради, технічного нагляду, технічного експерту та КП ЖЕО введенний в експлуатацію ліфт пасажирський (стаціонар) після виконаного капітального ремонту.

На сьогоднішній день фахівцями КП ЖЕО продовжується виконання капітального ремонту ліфта операційного – лікарняняного (вантажний) в будівлі КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».

Роботи з відновлення ліфтів виконуються фахівцями не зважаючи на тривоги в нашому місті в умовах воєнного стану на території України, у зв’язку з воєнною агресією рф та бойових дій в Миколаївській області. Також роботи ведуться з урахуванням вимог режиму роботи лікарні та умов перебування важкохворих пацієнтів.

Ліфт досить складний механізм, який є різновидом підйомника та  являє собою транспортний засіб перерваної дії, призначений для підйому та спуску людей (вантажу) з одного рівня на інший, тому вважається об’єктом підвищеної небезпеки, який неможливо експлуатувати не замінюючи своєчасно необхідні запчастини.

Ліфти в лікарнях повинні експлуатуватися за їхніми призначеннями. Лікарняні – вантажні ліфти використовуються лише для перевезення хворих без здатності самостійного пересування (хворих на візках та милицях).

Робота ліфтів залежить від їх безпечного експлуатування.