Знайомство з КП «ЖЕО»

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання» забезпечує цілодобове обслуговування житлових будинків міста Южноукраїнська, з якими укладено угоду про надання послуг.

На сьогодні конкурентів комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання» на ринку міста Южноукраїнська по наданню послуг,наявності ремонтної бази та технічного забезпечення практично не має. Щоденна праця по забезпеченню комфортного проживання мешканців нашого міста — це є найголовнішим завданням нашого підприємства.

Ми починаємо знайомити мешканців міста з цехами (підрозділами) нашого комунального підприємства.

Електро-ліфтовий цех.

Одним з підрозділів електро — ліфтового цеху є диспетчерська служба. Цілодобове чергування диспетчера, яка приймає аварійні заявки від населення та відразу ж направляє аварійну бригаду за характером несправності :  електромонтера , електромеханіка чи слюсаря -сантехніка.

І питання часу тут не стоїть. Всі аварійні бригади чергують цілодобово та забезпечені автотранспортом.

Основне навантаження лягає на диспетчера. Спілкування з мешканцями міста, фіксація адреси, характеру несправності, погодження часу виконання заявки та інше. Всі ці тонкощі роботи диспетчера завжди залишаються поза увагою, але саме вони є вирішальними при виконанні робіт.

Працюють в диспетчерській службі комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» жінки, які добре знають наше місто, пройшли курс навчання, здали іспити та допущені до роботи. Коректність, ввічливість та повага до людей — саме такі якості притаманні нашим диспетчерам і не важливо в який час доби надходить звернення. Завжди готові надати допомогу.