Звіт керівника підприємства

Настав час підбити підсумки 2023 року

Цього року було зроблено чимало роботи для жителів міста та громади

Про те , що зроблено та яку роботу виконало підприємство далі.

   Протягом 12-ти місяців 2023 року, попри всі обставини, КП ЖЕО продовжувало безперебійно надавати життєво важливі для міста та громади послуги.

   В м. Южноукраїнську, смт. Костянтинівці, с. Іванівкі та  с. Панкратове сміття вивозилося згідно графіків.

   Згідно планів\графіків, та на виконання заявок на диспетчерську службу ЖЕО, протягом 2023 року проводилося прибирання території, здійснювалось оперативне обслуговування електромереж та внутрішньо-будинкових сантехнічних мереж тепло-, водопостачання та зливної  каналізації, проводився поточний ремонт між панельних стиків та покрівель в житлових будинках. При чому по заявкам мешканців щодо ремонту швів та покрівель було виконано 100%  від потреб, а саме:

— на базі КП ЖЕО було прийняте рішення про створення своєї бригади по ремонту покрівлі, якою за 2023 р. у м. Южноукраїнську було виконано в обсязі 1189,2 м2.

— поточний ремонт стиків житлових будинків та адміністративно-виробних будівель виконано в обсязі 887,5 м.

-виконано ремонт входу до сесійної зали адміністративної-будівлі по б-р Квітковий, 9.

-встановлено антипаркувальні стовпчики за адресою вул. Енергобудівників, 7 – вул. Незалежності, 20 в кількості 11 одн.

-виконали капітальний ремонт ліфтів в кількості 6 одн.

У зв’язку з придбанням машини для ліквідації вибоїн АТ МДК – 9/14 на базі автомобіля МАЗ-6312 С3-525-010 (6х4) з обладнанням RENOVATOR 9/2 було здійснено ямковий ремонт асфальтобетонного покриття внутрішньоквартальних проїздів у м. Южноукраїнську в обсязі 1118 м2. та в Іванівському старостинському окрузі в обсязі 4282,38 м2.

Додатково проводиться активна робота із відновлення та виготовлення нових  МАФів (гойдалки, каруселі, тренажери, урни, лавки тощо) в дворах будинків, що обслуговуються КП ЖЕО, а також демонтаж технічно застарілих МАФ та монтаж нових. Так в 2023 році було виготовлено та встановлено на прибудинкових територіях житлових будинків 21 лавку.

 

Працюємо далі для жителів міста та громади.

Дякую усім причетним за підтримку та розуміння!

З повагою — Директор КП «ЖЕО» Олександр Миронюк