Використання сучасних технологій

        Працівниками комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» виконуються  планові  ремонти по заміні окремих ділянок трубопроводу гарячого водопостачання на поліпропіленові труби       в підвалі житлового будинку за адресою: вул. Дружби Народів, 12. В  роботі використовуються тільки сучасні сертифіковані матеріали, а роботи виконуються досвідченими слюсарями-сантехніками, які мають багаторічний досвід в сфері ремонту водопровідних систем.

 

Велика кількість багатоквартирних будинків, а також будинків бюджетних установ вимагає проведення капітального ремонту. На даний момент дві третини житлових будинків в нашій країні мають знос понад 30%. Однією   важливою складовою капітального ремонту є заміна інженерних систем. І саме тому при проведенні капітального ремонту особлива увага приділяється системам водопостачання і водовідведення.

Найбільш підходящим матеріалом труб для заміни зношених інженерних мереж в будинках і установах є поліпропіленові  труби як для систем водопостачання, так і для систем водовідведення.

Зважаючи на більшу довговічність застосування поліпропіленових труб позитивно позначається на стані будівлі в цілому. Так як застосування якісних поліпропіленових труб знижує кількість протікання протягом усього терміну їх експлуатації, а значить, і зменшує негативний вплив води на конструкції будівлі. Крім того, довговічність поліпропіленових труб знижує подальші експлуатаційні витрати, так як проводити поточний або капітальний ремонт знадобиться рідше.