Оновлення автопарку і обладнання!

У нас можна сказати невеличке свято – ми знову отримали нову спеціалізовану техніку, яка дозволить продуктивно виконувати різнопланові роботи у громаді, а саме:

— дорожню комбіновану машину АТ МДК-9/14 з установкою для ямкового ремонту RENOVATOR 9/2 на базі шасі МАЗ-6312 С3-525-010 (6х4);

— каналопромивну машину АТ КП 0702;

— трактор МТЗ 82.1 з відвалом для чистки снігу;

— віброплиту Barret RS-90H.

Тож зроблено ще один крок на шляху оновлення нашого автопарку і обладнання!

Дорожня комбінована машина з установкою для ямкового ремонту призначена для цілорічного утримання міських та магістральних автодоріг з асфальтобетонним та цементобетонним покриттям. Це керована комп’ютером машина для ямкового ремонту доріг (покриття ремонтується струмено-ін’єкційним методом без попередьньої підготовки), обладнання повністю автономне.

Каналопромивна машина призначена для аварійного та профілактичного очищення каналізаційних та водостічних труб, відстійників, колодязів, водостічних приймачі. Спеціальне обладнання складається з цистерни, водяного насоса з приводом, барабана з намотаним рукавом, гідравлічної системи та допоміжного обладнання. Насос і барабан з рукавом розміщені в опалювальному відсіку, що дозволяє використовувати машину цілий рік.

Трактор МТЗ 82.1 — машина з поліпшеними технічними характеристиками. З його допомогою можна:

— здійснювати покіс трави;

— прибирати територію від снігових заметів та бруду;

— займатися транспортуванням вантажів.

Віброплита призначена для для трамбування та покладання рівної поверхні асфальту або проведення ущільнювальних робіт з гравієм, щебенем, піском та іншими сипучими матеріалами.

Уся техніка придбана за рахунок місцевого бюджету.

Щиро дякуємо секретарю міської ради Олександру Акуленку, першому заступнику міського голови Олексію Майбороді та депутатам міської ради за покращення матеріально-технічної бази комунального підприємства.